Gayrimenkul Yönetiminde Mesleki Etik Deneme Sınavı Sorusu #944851

Milli Eğitim Bakanlığı'nın İnternet Tabanlı Emlakçılık Sertifika Programlarını hangi birim yürütmektedir?


Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu

Emlak Danışmanlığı ile Konut Finansmanı Tanıtım ve Pazarlama Birimi

Mortgage Broker’lığı birimi

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu

Emlak Akademisi


Yanıt Açıklaması:


Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu emlakçılıkla ilgili olarak aşağıdaki programları yürütmektedir:
İnternet Tabanlı Emlakçılık Sertifika Programları
• Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu işbirliğinde hazırlanıp yürütülen bir projedir.
• Sertifika Programlarında Emlak Danışmanlığı ile Konut Finansmanı Tanıtım ve Pazarlama Danışmanlığı (Mortgage Broker’lığı) alanlarında sertifika eğitimleri verilmektedir. Programlarda başarılı olanlar Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu onaylı sertifika almaya hak kazanırlar.
• Gerekli şartları yerine getiren herkese açık olan sertifika programları, İnternet üzerinden gerçekleştirilmekte, ayrıca kayıt olan kursiyerlerimize ders konularını içeren kitap ve CD verilmektedir.
• Sertifika almaya hak kazananlara ait liste Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu www.emlakakademisi.org internet sitesinde de yayınlanır.
• Sertifika almak isteyen kursiyerler bir dilekçe yazarak sertifikalarını hangi yolla almak istediklerini belirtirler. İstendiği takdirde ödemeli olarak sertifikalar adreslere gönderilir.

Yorumlar
  • 0 Yorum