Giysi Seçimi Deneme Sınavı Sorusu #1190582

Aşağıdakilerden hangisi uzun boylu ve şişman vücut tipine sahip kişilerin giyimde dikkat etmesi gereken kurallardan birisidir?


Bu vücut tipine sahip kişiler, ince, koyu renk kemerleri, beden korselerini, yüksek veya orta topuklu ayakkabıları ve küçük takıları tercih etmelidir.

Bu beden tipine sahip kişilerin daha orantılı bir görünüme sahip olmasında ince, boyuna çizgili, parlak renkli, tüylü, kalın ve küçük desenli kumaşları tercih etmesi gerekmektedir.

Bu beden tipine sahip kişilerin yapıları ince ve uzun olduğu için onları daha kısa ve kilolu gösterecek böylelikle de daha orantılı bir görünüm yaratacak giysi tercihleri yapmaları gerekir.

Bu vücut özelliğine sahip olan kişiler, sade ve boyuna kuplu, vücuda hafifçe oturan modellerde giysiler seçmelidir.

Tüysüz, ince dokulu, mat, boyuna ince çizgili, küçük desenli ve koyu renk kumaşlar bu vücut tipinin tercih etmesi gereken dokulardır.


Yanıt Açıklaması:

Uzun Boylu Şişmanlar Bu vücut özelliğine sahip olan kişiler, sade ve boyuna kuplu, vücuda hafifçe oturan modellerde giysiler seçmelidir. Bu giysilerin kumaşları ince dokulu, az tüylü, boyuna ince çizgili, küçük desenli ve mat görünümlü olmalıdır. Bel kemeri kullanılacaksa kalın olmamalı, ince ve giysi kumaşından yapılmış olmalıdır. Bu kişiler fazla gösterişli ve boyutları büyük olmayan takıları tercih etmelidirler

Yorumlar
  • 0 Yorum