İçerik Yönetim Sistemleri Deneme Sınavı Sorusu #1325405

DNN platformu kurulumu için en düşük gereksinimleri sağlayan kişisel bilgisayar, sunucu ya da barındırma hizmetine sahip olduktan sonra 6 temel adım aşağıdaki seçeneklerin hangisinde doğru olarak sıralanmıştır?


Kurulum paketinin indirilmesi ve paketin açılması - IIS’in yapılandırılması - Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi -  Veritabanının oluşturulması - Veritabanı oturum hesabının oluşturulması - Kurulum   sihirbazının yürütülmesi.

Kurulum paketinin indirilmesi ve paketin açılması - Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi -  IIS’in yapılandırılması - Veritabanının oluşturulması - Veritabanı oturum hesabının oluşturulması - Kurulum   sihirbazının yürütülmesi.

Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi - Kurulum paketinin indirilmesi ve paketin açılması - IIS’in yapılandırılması -  Veritabanının oluşturulması - Veritabanı oturum hesabının oluşturulması - Kurulum   sihirbazının yürütülmesi.

Kurulum paketinin indirilmesi ve paketin açılması - IIS’in yapılandırılması - Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi -  Veritabanı oturum hesabının oluşturulması - Veritabanının oluşturulması – Kurulum sihirbazının yürütülmesi.

Kurulum paketinin  indirilmesi ve paketin açılması – Kurulum sihirbazının yürütülmesi IIS’in yapılandırılması - Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi -  Veritabanının oluşturulması - Veritabanı oturum hesabının oluşturulması.


Yanıt Açıklaması:

DNN platformu kurulumu için en düşük gereksinimleri sağlayan kişisel bilgisayar, sunucu ya da barındırma hizmetine sahip olduktan sonra aşağıda verilen 6 temel adım izlenerek kurulum gerçekleştirilebilir.

Kurulum paketinin indirilmesi ve paketin açılması - IIS’in yapılandırılması - Dosya ve klasör izinlerinin düzenlenmesi -  Veritabanının oluşturulması - Veritabanı oturum hesabının oluşturulması – Kurulum sihirbazının yürütülmesi.

Yorumlar
  • 0 Yorum