İşlem Tabloları Deneme Sınavı Sorusu #1404743

Çalışma sayfasında yer alan tüm hücrelerin seçilmesi için aşağıdaki hangi yol izlenmelidir?


A1 hücresi fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden SHIFT ve CTRL tuşlarına basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır.

A1 hücresi fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden SHIFT tuşuna basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır.

A1 hücresi fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden CTRL tuşuna basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır.

Çalışma sayfasındaki herhangi bir hücre fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden SHIFT ve CTRL tuşlarına basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır.

Çalışma sayfasındaki herhangi bir hücre fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden SHIFT tuşuna basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır.


Yanıt Açıklaması:

A1 hücresi fare imleci yardımıyla tıklanır, klavyeden SHIFT ve CTRL tuşlarına basılı tutarak, klavyeden yön tuşları yardımıyla aşağı tuşuna bir kez basılır, ardından da sağ tuşuna bir kez basılır. Bu sayede ilk hücreden son hücreye kadar tüm hücreler seçilmiş olur.

Yorumlar
  • 0 Yorum