İşlem Tabloları Deneme Sınavı Sorusu #1399689

Aşağıdakilerden hangisini Dosya > Seçenekler > Gelişmiş iletişim penceresinden yapabiliriz?


Yazı Tipi Boyutu

Sayfa sekmelerini gösterme

Kullanıcı Adı

Tümcelerin İlk Harfini Büyük Yap

Şerit Özelleştirme


Yanıt Açıklaması:

Dosya > Seçenekler > Gelişmiş: Excel’le çalışmak için gelişmiş seçenekleri sunmaktadır.

Düzenleme seçenekleri, Kes, Kopyala, Yapıştır seçenekleri, Görüntü Boyutu ve Kalitesi, Yazdır, Grafik Görüntü, Formüller, Web seçenekleri, Veri ve Lotus uyumluluğu olmak üzere birçok detay özelliği seçmeniz için sunulmaktadır. Bazı özellikler;

Bu çalışma kitabının seçeneklerini göster: Aşağıdaki seçeneklerden etkilenen bu liste kutusundaki çalışma kitabını seçin.

Yatay kaydırma çubuğunu göster: Çalışma sayfasının alt kısmında yatay kaydırma çubuğunu görüntüler.

Dikey kaydırma çubuğunu göster: Çalışma sayfasının sağ tarafında (soldan sağa dil modunu kullandığınızda) ya da sol tarafında (sağdan sola dil modunu kullandığınızda) dikey kaydırma çubuğunu görüntüler.

Sayfa sekmelerini göster: Çalışma sayfası sekmelerini görüntüleyerek tek tek çalışma sayfalarının arasında dolaşmanıza ve çalışma sayfalarını seçmenize olanak verir. Çalışma sayfası sekmeleri, çalışma sayfası penceresinin alt kısmında görünür.

Otomatik Filtre menüsünde tarihleri gruplandır: Tarihlerin hiyerarşik olarak gruplandırılışını, tarih filtresindeki Otomatik Filtre menüsünün altındaki tarih listesinde hiyerarşik olmayan bir tarih listesiyle değiştirir. Örneğin, hiyerarşik olmayan listeden el ile iki basamaklı yılları seçerek yalnızca iki basamaklı yıllar için filtre uygulayabilirsiniz.

Nesneler için göster: Grafik nesnelerini çalışma kitabında görüntülemek veya gizlemek için aşağıdaki seçeneklerden birini seçin.

Doğru cevap B‘dir.

Yorumlar
  • 0 Yorum