İşlem Tabloları Deneme Sınavı Sorusu #1391211

Aşağıda verilen izleme sıraları ile bu sıraların sonucunda yapılacak eylemlerin neler olabileceğine ilişkin verilen eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?


Dosya > Seçenekler > Formüller: Formül hesaplama, performans ve hata işlemleri ile ilgili seçenekler ve Hesaplama Seçenekleri, Formüllerle Çalışma, Hata Denetimi ile Hata Denetleme Kuralları seçenekleri değiştirilebilir.

Dosya > Seçenekler > Yazım Denetleme: Excel’in metni düzeltme ve biçimlendirme şekli veya Otomatik düzeltme seçenekleri değiştirilebilir.

Dosya > Seçenekler > Dil: Office dil tercihleri ayarlanabilir veya başka dil seçenekleri eklenebilir.

Dosya > Kaydet: Excel çalışma kitabının kaydetme özellikleri veya varsayılan olarak gelen çalışma kitabını kaydetme ve kurtama gibi özellikler değiştirilebilir.

Dosya > Seçenekler > Gelişmiş: Düzenleme seçenekleri, Kes, Kopyala, Yapıştır seçenekleri, Görüntü Boyutu ve Kalitesi, Yazdır, Grafik Görüntü, Formüller, Web seçenekleri, Veri ve Lotus uyumluluğu gibi pek çok gelişmiş özelliğin sunulduğu kısımdır.


Yanıt Açıklaması:

Dosya > Seçenekler > Kaydet: Excel çalışma kitabının kaydetme özellikleri veya varsayılan olarak gelen çalışma kitabını kaydetme ve kurtama gibi özellikler değiştirilebilir. Dosya > Kaydet seçeneği yardımıyla ilgili dosya kaydedilmiş olur.

Yorumlar
  • 0 Yorum