Kamera Tekniğine Giriş Deneme Sınavı Sorusu #95584

Bir video oynatıcıdan bir video kaydediciye sayısal video ve ses aktarımı yapacaksınız. Aynı zamanda bir monitörden de kontrol yapacaksınız. Elinizde bir 1394 ve 3’lü RCA kablo var. Kablo bağlantılarını ne şekilde yaparsınız?


Oynatıcının SDI çıkışından kaydedicinin SDI girişine 1394 kablo ile ve kaydedicinin RCA çıkışlarından monitörün RCA girişlerine RCA kablolar ile bağlantı kurulur.
Oynatıcının DV çıkışından kaydedicinin SDI girişine 1394 kablo ile ve oynatıcının RCA çıkışlarından monitörün RCA girişlerine RCA kablolar ile bağlantı kurulur.
Oynatıcının DVI çıkışından kaydedicinin DVI girişine 1394 kablo ile ve kaydedicinin RCA çıkışlarından monitörün RCA girişlerine RCA kablolar ile bağlantı kurulur.
Oynatıcının DV çıkışından kaydedicinin DV girişine 1394 kablo ile ve kaydedicinin RCA çıkışlarından monitörün RCA girişlerine RCA kablolar ile bağlantı kurulur.
Oynatıcının DV çıkışından kaydedicinin DV girişine 1394 kablo ile ve oynatıcının RCA çıkışlarından monitörün RCA girişlerine RCA kablolar ile bağlantı kurulur.

Yanıt Açıklaması: 1394 kablo DV bağlantısı ile sayısal video ve ses sinyali taşır. Kontrol için de kaydediciden monitöre RCA kablolarıyla ses ve video bağlantısı yapılması gerekmektedir.
Yorumlar
  • 0 Yorum