Kbrn Savunma Ve Güvenlik Deneme Sınavı Sorusu #1294000

Agroterörizm Nedir?


Korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak tarımsal hedeflere yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.

Korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak savunma hedeflerine yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.

Korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak hava savunma hedeflerine yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.

Korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak askeri hedeflere yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.

Korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak turistik hedefe yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.


Yanıt Açıklaması:

Agroterörizm; korku yaratmak, ekonomik zarar vermek ve devletlerin dengesini bozmak amacıyla biyolojik/kimyasal etmenler kullanılarak tarımsal hedeflere yönelik olarak yapılan kasıtlı saldırılardır.

Yorumlar
  • 0 Yorum