Mağaza Atmosferi Deneme Sınavı Sorusu #1085644

İlgi sembolleri, kaç grupta incelenir ve bunlar nelerdir?


İki grupta incelenir. Birincisi; kurum müşteri ilişkisidir. ikincisi ise ;genellikle çalşlanların biçimlendirdiği  ilişkilerdir.

İki grupta incelenir. Birincisi; kurumda en önemli olan müşterilerdir. ikincisi ise ;genellikle çalşlanların biçimlendirdiği  projelerdir.

Üç grupta incelenir. Birincisi; kurumda değer verilen  müşterilerdir. ikincisi ;genellikle çalşlanların biçimlendirdiği  müşterilerdir. Üçüncüsü ise müşterilerin geliştirdiği projelerdir.

Üç grupta incelenir. Birincisi; kurumda değer verilen kişliler olarak adlandırılan kişilerdir. ikincisi ;genellikle çalşlanların biçimlendirdiği  ürünlerdir. Üçüncüsü ise müşterilerin geliştirdiği projelerdir.

İki grupta incelenir. Birincisi; kurumda kendilerine özel bir değer verilen kişliler olarak adlandırılan öncülerdir. ikincisi ise;genellikle çalışanların biçimlendirdiği semboller olan ürünler ve projelerdir.


Yanıt Açıklaması:

İlgi sembolleri, tüm sembolleri sürekli olarak biçimlendirirken
davranıfllar için bazı ipuçları verir. iki grupta incelemek mümkündür. Birincisi, kurumda kendilerine özel bir değer verilen kişliler olarak adlandırılan öncülerdir. Bu
öncüler, kurucular, öncü kişiler, yönetim kurulu baflkanı, tüm yönetici güçler vb.
kişilerden oluflur. ikincisi ise, genellikle çalıflanların biçimlendirdiği semboller olan
ürünler ve projelerdir. Başarılı ürünler, yenilikler ve projeler, çalıflanların kurum ile
bütünleşmelerinde etkilidir.

Yorumlar
  • 0 Yorum