Sosyal Hizmet Uygulaması 1 Deneme Sınavı Sorusu #1253130

Öğrenci tarafından Sosyal Hizmet Uygulaması tamamlanmamış sayılması için aşağıdakilerden hangisinin gerçekleşmiş olması gerekmektedir?


Uygulama Kuruluşu Koordinatörünün Öğrenci hazırlamış olduğu Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Tamamlama Formu’nu imzalayarak onaylarken imzalı ve mühürlü onay vermesi gerekir.

Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Tamamlama Formu’nu 13. haftayı izleyen 14. haftanın ilk işgünü en geç saat 23:59’a kadar e-portfolyo sistemine yüklemek zorundadır.

Uygulamanın yapıldığı 12. haftayı izleyen 13. haftanın ilk işgünü en geç saat 23:59’a kadar e-portfolyo sistemine yüklemek zorundadır

Uygulamanın yapıldığı 10. haftayı izleyen 11. haftanın ilk işgünü en geç saat 23:59’a kadar e-portfolyo sistemine yüklemek zorundadır.

Uygulamanın yapıldığı 9. haftayı izleyen 10. haftanın ilk işgünü en geç saat 23:59’a kadar e-portfolyo sistemine yüklemek zorundadır


Yanıt Açıklaması:

Öğrenci Kuruluş Danışmanının imzalayarak,Uygulama Kuruluşu Koordinatörünün ıslak imzave mühürle onayladığı Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Tamamlama Formu’nu 13. haftayı izleyen 14. haftanın ilk işgünü en geç saat 23:59’a kadar e-portfolyo sistemine yüklemek zorundadır. Doğru cevap B seçeneğidir.

Yorumlar
  • 0 Yorum