Sosyal Hizmet Uygulaması 1 Deneme Sınavı Sorusu #1200347

Kuruluş danışmanı öğrencinin hazırlamış olduğu Bireysel Görüşme Raporu II’de herhangi bir eksiklik görmez ve raporu şekil ve içerik bakımından uygun bulursa eğer yapması gereken işlem aşağıdakilerden hangisidir?


Uygulama Kuruluşu Koordinatörünün imzalı ve mühürlü onay vermesi için öğrenciye geri verilir.

Öğrencinin numarası, adı ve soyadı, uygulama kuruluşu ve kuruluş danışmanı ile birlikte uygulamanın onayını gösteren bilgilerile birlikte geri verir.

Hazırlanan bu raporu hem şekil hem de içerik bakımından inceleyip değerlendirir ve puanlar.

Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması Değerlendirme Formu (Kuruluş Danışmanı İçin)nu kullanarak öğrencinin hazırlamış olduğu raporu değerlendirir ve vermiş olduğu puanı belirtilen tarihe kadar e-portfolyo sistemine girer.

Mikro, mezzo ve makro düzeyde izleme planı oluşturur.


Yanıt Açıklaması:

Kuruluş danışmanı öğrencinin hazırlamış olduğu Bireysel Görüşme Raporu II’de herhangi bir eksiklik görmez ve raporu şekil ve içerik bakımından uygun bulursa, Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması Değerlendirme Formu (Kuruluş Danışmanı İçin)nu kullanarak öğrencinin hazırlamış olduğu raporu değerlendirir ve vermiş olduğu puanı belirtilen tarihe kadar e-portfolyo sistemine girer. Bireysel Görüşme Raporu II’nin de kuruluş danışmanı tarafından değerlendirilmesi ve sosyal çalışmacı adayına dönüt verilmesindeki usul, Bireysel Görüşme Raporu I’deki gibidir.Doğru cevap D'dir.

Yorumlar
  • 0 Yorum