Sosyal Hizmet Uygulaması 2 Deneme Sınavı Sorusu #973258

Aşağıdakilerden hangisi ''İl Uygulama Koordinatörünü'' tanımlamaktadır?


Sosyal Hizmet Uy­gulaması II Dersi kapsamında yapılacak olan uy­gulamanın etkinliği açısından uygulamanın plan­lanması, yürütülmesi ve denetlenmesi sürecinde rol üstlenen ve bu süreçte AÖF Uygulama Koordi­natörlüğü ile koordineli bir şekilde çalışan Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlerini ifade eder.

 Sosyal Hiz­met Uygulaması II Dersi kapsamında yapılacak olan uygulama sürecinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görev alan, öğren­cilerin bizzat sosyal hizmet uygulamasını yaptığı sosyal hizmet kuruluşunun müdürüdür.

Danışman Sosyal Çalışmacı, uygulamanın yapı­lacağı sosyal hizmet kuruluşlarında tam gün görevli ve en az iki yıllık deneyime sahip olan, Sosyal Hiz­met Uygulaması derslerinin amaçları doğrultusunda uygulama sürecini izlemek, denetlemek ve değerlen­dirmek üzere İl Uygulama Koordinatörü tarafından atanan sosyal çalışmacıdır.

Sosyal Hizmet Uygulaması II Dersi kap­samında AÖF tarafından verilen görevleri yerine getiren. Gerektiğinde İl Uygulama Koordinatörü ile iletişime geçmek ve onlardan gelecek ileti­şim gereksinimlerine cevap veren kişidir.

İl Uygulama Koordinatörü tarafında AÖF’e gönderilecek her türlü kargoyu teslim al­an ve gönderen kişidir.


Yanıt Açıklaması:

İl Uygulama Koordinatörü Tanımı

İl Uygulama Koordinatörü, Sosyal Hizmet Uy­gulaması II Dersi kapsamında yapılacak olan uy­gulamanın etkinliği açısından uygulamanın plan­lanması, yürütülmesi ve denetlenmesi sürecinde rol üstlenen ve bu süreçte AÖF Uygulama Koordi­natörlüğü ile koordineli bir şekilde çalışan Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlerini ifade eder.

Yorumlar
  • 0 Yorum