Sosyal Hizmet Uygulaması 2 Deneme Sınavı Sorusu #1010562

Sosyal Hizmet Uygulaması II dersi kapsamında hazırladığı formu veya raporu sisteme yüklemek isteyen bir öğrenciye aşağıdaki açıklamalardan hangisinin yapılması uygun olmaz?


Öğrenci hazırladığı form veya raporu ilgili etkinlik haftasını izleyen bir sonraki haftanın ilk iş günü en geç mesai bitimine kadar sisteme yüklemelidir.

Sisteme geç yüklenen rapor ve formların toplam puanından %10 düşülür.

Form veya raporlar Sosyal Hizmet Uygulaması II etkinlik planı çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan haftada sisteme yüklenmelidir. 

Herhangi bir nedenle zamanında yüklenmeyen formlar için bir gün geç yükleme süresi tanımlanmıştır.

Form ve raporlar istenilen süre içerisinde sisteme yüklenmezse ilgili haftanın etkinliği yapılmamış sayılır. 


Yanıt Açıklaması:

Herhangi bir nedenle zamanında yüklenmeyen formlar için bir gün geç yükleme süresi tanımlanmıştır. Geç yüklenen rapor ve formların toplam puanından %10 düşülür. Bu süre sonunda da rapor yüklenmezse bahsi geçen etkinlik yapılmamış sayılır. Form veya raporlar Sosyal Hizmet Uygulaması II etkinlik planı çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan haftada sisteme yüklenmelidir. Bununla birlikte öğrenci hazırladığı form veya raporu ilgili etkinlik haftasını izleyen bir sonraki haftanın ilk iş günü en geç saat 23.59'a kadar kadar sisteme yükleyebilir. Dolayısıyla doğru cevap A'dır. 

Yorumlar
  • 0 Yorum