Ulusal Yargı Ağı Projesi 1 Deneme Sınavı Sorusu #832757

Aşağıdakilerden hangisi doğru eşleştirilmiştir?


Denetim bürosu - Kurul personelinin özlük dosyaları ile ha^kim ve savcıların sicil dosyalarının ve buna ilişkin evrakın taranarak UYAP ortamına aktarılması görevlerini yürütür.

Arşiv ve Dosya Bürosu - Denetim dosyalarını fiziki olarak veya UYAP ortamında arşivleme görevlerini yürütür.

İnsan Kaynakları Bürosu - Kurulda görev yapanlara; UYAP yetkisi verilmesi ve kaldırılması, yeni e-posta üretilmesi, Portal, e-posta şifresinin verilmesi, toplu kısa mesaj gönderilmesi görevlerini yerine getirir.

Bilgi İşlem Bürosu - Kurul personeli, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası esas alınarak  bu büro tarafından UYAP’a kaydolunur. Her memur için bir özlük dosyası tutulur.

Ha^kim ve Savcı S¸ika^yet Bürosu - Gerektiği takdirde ya da talep halinde ha^kim ve savcılar hakkında inceleme ve soruşturma olup olmadığı hususlarına dair bilgiler veya dosya ilgili büroya gönderilir, varsa UYAP üzerinden erişimi sağlanır.


Yanıt Açıklaması:
  • İnsan Kaynakları Bürosu - Kurul personeli, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası esas alınarak İnsan Kaynakları Bürosu’nca UYAP’a kaydolunur. Her memur için bir özlük dosyası tutulur.
  • Bilgi İşlem Bürosu - Kurulda görev yapanlara; UYAP yetkisi verilmesi ve kaldırılması, yeni e-posta üretilmesi, Portal, e-posta şifresinin verilmesi, toplu kısa mesaj gönderilmesi görevlerini yerine getirir.
  • Arşiv ve Dosya Bürosu - Kurul personelinin özlük dosyaları ile ha^kim ve savcıların sicil dosyalarının ve buna ilişkin evrakın taranarak UYAP ortamına aktarılması görevlerini yürütür.
  • Denetim BürosuDenetim dosyalarını fiziki olarak veya UYAP ortamında arşivleme görevlerini yürütür.
Yorumlar
  • 0 Yorum