Ulusal Yargı Ağı Projesi 2 Deneme Sınavı Sorusu #1043933

Aşağıdakilerden hangisi, "Tanımlama İşlemleri Alt Modülü"ne ait ekranlardan birisi değildir?


Sistemde Olmayan Dosya Girişi - Sistemde kayıtlı olmayan dosyaların tarama işlemi yapılmadan en önemli ve sistem için gerekli bilgilerinin girilerek sisteme dâhil edildiği ekrandır.

Kodlu Alan İçerikleri Tanımlama - Menüde yer alan alt sistemlerinden herhangi birinin seçimi yapılarak evrak gizlilik derecesi bilgileri ve evrak nevi bilgileri gibi kod türlerinin görülmesini veya yeni kod türleri eklemek için kullanılan ekrandır.

Gün Verilmesi Parametre Girişi - Resmi/adli tatil girişi, öğle tatili girişi gibi sene başında sistem yöneticisi tarafından girilen genel tanımlama işlemlerinin yapıldığı ekrandır.

Gün Verilmesi Tanımlama - Resmi/adli tatil girişi, öğle tatili girişi gibi sene başında sistem yöneticisi tarafından girilen genel tanımlama işlemlerinin yapıldığı ekrandır.

Dava Özet Bilgileri - Dava hakkında özet bilgilerin otomasyon ortamında kaydedildiği ekrandır.


Yanıt Açıklaması:

"Dava Özet Bilgileri" ve "Tanımlama İşlemleri Alt Modülü", doğrudan "Bilgi Girişi Modülü"ne ait alt birimlerdir. Bu nedenle, "Dava Özet Bilgileri", "Tanımlama İşlemleri Alt Modülü"ne ait ekranlardan birisi olarak kabul edilemez.

Yorumlar
  • 0 Yorum