Ulusal Yargı Ağı Projesi 2 Deneme Sınavı Sorusu #1057324

Reddiyat ve İade Hesaplama ekranını açıklayınız? 


Davanın açılmasından sonra taraftan alınan paraların kullanılması sırasında, para çıkışı hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.

Reddiyat ve İade Hesaplama hesabın açılmasından sonra taraftan alınan paraların kullanılması sırasında, para çıkışı hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.

Reddiyat ve İade Hesaplama Davanın açılmasından sonra taraftan alınan hesapların kullanılması sırasında, para çıkışı hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.

Reddiyat ve İade Hesaplama Davanın açılmasından sonra taraftan alınan paraların kullanılması sırasında, para girişi hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.

Reddiyat ve İade Hesaplama Davanın açılmasından sonra taraftan alınan paraların harcanması sırasında, para çıkışı hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.


Yanıt Açıklaması:

Reddiyat ve İade Hesaplama Davanın açılmasından sonra taraftan alınan paraların kullanılması sırasında, para çıkışı hesaplama işlemleri faaliyetlerinin gerçekleştirildiği ekrandır.

Yorumlar
  • 0 Yorum