Web Grafik Tasarımı Deneme Sınavı Sorusu #388254

Google Web Designer araç çubuğu üzerinde yer alan Etiket Aracının işlevi aşağıdakilerden seçeneklerden hangisinde yer almaktadır?


Etiket Araç çubuğundan resim, video gibi durağan ve hareketli görseller ve diğer medya araçlarından alıntılar eklenebilir, renk konusunda değiştirme ve yorumlar yapılabilir.

 

Görsel öğeleri için efekt uygulamalarının ve ayarlamalarının yapıldığı bir araçtır.

 

Durağan görsellerin hareketlendirildiği, içeriğinde video yapımı için gerekli olan tüm araçların yer aldığı bir araçtır.

 

Seçim aracında varsayılan konum stillerine ve varsayılan boyut stillerine göre tasarım ayarlamaları yapılabilir. Buna göre tasarladığımız bannerın biçim, konum ve boyutlarını istenildiği gibi şekillendirilebilmektedir.

Tasarımın yapılırken kullanılan bir görseli, araç çubuğundan 3 boyutlu olarak yerel ve genel bir düzlemde tanımlanabilmektedir.


Yanıt Açıklaması:

Bu çoklu seçeneği kullanarak tasarım alanımızda yeni tasarım alanları oluşturabilir; bunlara araç çubuğundan resim, video gibi durağan ve hareketli görseller ve diğer medya araçlarından alıntılar ekleyebilir, renk konusunda değiştirme ve yorumlar yapabiliriz.

Yorumlar
  • 0 Yorum