Web Tasarımı Satış ve Pazarlama Deneme Sınavı Sorusu #992780

Bir e-ticaret sitesinin müşterilerine onların ilgi alanlarına göre ürünleri göstermesi web sitesi değerlendirme kriterlerinin hangisiyle ilgilidir?


Kullanım kolaylığı

Güven

Bilgi kalitesi

Güvenlik/Gizlilik

Kişiselleştirme


Yanıt Açıklaması:

Günümüzde, web sitelerinin değerlendirilmesinde birçok karar verme çerçevesi ve kriter kullanılmaktadır. Kullanım kolaylığı, cevap verebilme yeteneği, yerine getirme, güvenlik/gizlilik, kişiselleştirme, estetik görünüm, bilgi kalitesi, güven, etkileşim, tanıtım/ilan/ inandırma, eğlenebilirlik ve bütünleşik teknoloji değerlendirme sürecinde en çok kullanılan temel kriterlerdendir. Kişiselleştirme; kitlesel bireyselleştirme, ürün-bilgi ve tekliflerin özelleştirilmesi anlamına gelmektedir. Doğru yanıt E seçeneğidir.

Yorumlar
  • 1 Yorum
  • hamdi 23.12.2020 03:11:33

    bu cvp kisiye gore veya eksikliklere göre değişir ben hatalarımı yüzüme vuran insanlarin değerlerini kurduum cümlelerle bile bazen ifade etmem çünkü ben sevdiklerime kendini onarması kendi iliği içinde sevgimi hiçe sayar kırıcı olurum. onu kaçırmadan onlara bilgemi düşünürsem bence kişinin eksikleri kişinin zayıflığına işaretse vücudumuzu düşündüm benim sol tarafım delili ve sol kolum zayıf güçlenmesi gerekiyor buda kanımda pıhtılaşma dolasıyla 2005 yilinda felj geçirdim için oldu bunu gizlesem bana bu hususta katki sağlayamazsın veya ringe çıksak soltarFima aparkat atarsin. diye biliriz. ama bunu sen hatırlatıp aydın KAYA soltarafim su şekilde guclendirirsin diye binlerce çözüm önerirdin. mesala bazen gizlilikten ziyade ışığın önümüze ışık saçıp eksilerimizin görünüp onarılmasında şeffaf lik ta gereksimdir.