Web Yayıncılığı Araçları Deneme Sınavı Sorusu #1046707

 Aşağıdakilerden hangisi internet kullanıcılarının son zamanlarda en çok ilgi gösterdiği Blogların tercih edilme nedenlerindendir?
I. Yeni ve güncel içerikleri taramanın arama motorları tarafından en çok tercih edilen teknik olduğu düşünüldüğünde, bloglamanın çok iyi bir arama motoru optimizasyonu aracı olması bu nedenlerden biridir.
II. Bloglama, müşterilerin veya takipçilerin neler olup bittiğine dair bilgilerinin güncel tutulması ve yeni fırsatlar hakkında ipuçları verilmesi için kolay bir yol sağlar.
III. Bir müşteri/takipçi, blog sayfasına ne kadar katılım sağlarsa, o sayfa üzerinden harcama yapma olasılığı o kadar artar.
IV. Bloglar aracılığıyla ürün veya hizmetin satışı gerçekleştirileceği gibi, reklamcılık ve bağlı ürünler gibi diğer seçeneklerden de gelir elde edilebilir.


Yalnız I

II.III

II.III. IV

I. II.III. IV


IV


Yanıt Açıklaması:
  1. Yeni ve güncel içerikleri taramanın arama motorları tarafından en çok tercih edilen teknik olduğu düşünüldüğünde, bloglamanın çok iyi bir arama motoru optimizasyonu aracı olması bu nedenlerden biridir.
  2. Bloglama, müşterilerin veya takipçilerin neler olup bittiğine dair bilgilerinin güncel tutulması ve yeni fırsatlar hakkında ipuçları verilmesi için kolay bir yol sağlar.
  • Bir müşteri/takipçi, blog sayfasına ne kadar katılım sağlarsa, o sayfa üzerinden harcama yapma olasılığı o kadar artar.
  1. Bloglar aracılığıyla ürün veya hizmetin satışı gerçekleştirileceği gibi, reklamcılık ve bağlı ürünler gibi diğer seçeneklerden de gelir elde edilebilir.
Yorumlar
  • 0 Yorum