Bilim Felsefesi Deneme Sınavı Sorusu #263891

Deney ve deneyci ne demektir?


Deney, koşulları gözleyenin müdahalesi sonucunda belirlenmiş olan bir olgu olarak tanımlanabilir. Deneyci, gözlemeyi yapan yapan bilim insanı veya bilim insanı ekibidir.
Deney, koşulları deneycinin müdahalesi sonucunda belirlenmiş olan bir gözlem olarak tanımlanabilir. Deneyci, deneyi yapan bilim insanı veya bilim insanı ekibidir.
Deney, koşulları deneycinin müdahalesi sonucunda belirlenmiş olan bir veri olarak tanımlanabilir. Deneyci, deneyi yapılan kişidir.
Deney, koşulları deneycinin deneylerinin sonucunda belirlenmiş olan çıktı olarak tanımlanabilir. Deneyci, deneyi yapan kişilere denir.
Deney, koşulsuz olarak deneycinin yapmış olduğu bir gözlem olarak tanımlanabilir. Deneyci, deneyi yapan bilim insanı veya bilim insanı ekibidir.

Yanıt Açıklaması: Deney, koşulları deneycinin müdahalesi sonucunda belirlenmiş olan bir gözlem olarak tanımlanabilir. Deneyci, deneyi yapan bilim insanı veya bilim insanı ekibidir. Deney, gözlem gibi doğaya sorulan bir soruyu yanıtlamak amacıyla yapılan bir işlem sayılabilir.
Yorumlar
  • 0 Yorum