Çağrı Merkezi Yönetimi 2 Deneme Sınavı Sorusu #916805

I   Çağrı merkezi operasyonlarının kullandığı bilgi kaynaklarında yer alan bilginin güncel kalmasını sağlamak, buna yönelik gerektiğinde ilgili bölümlere alarm üretmek.
II  Yeni içeriklerin bilgi portalına aktarımını sağlayan aktarım sürecinin sağlıklı bir şekilde işlemesini ve içeriklerin eksiksiz ve müşteri temsilcilerinden mümkün olduğunca az soru alınmasını sağlayacak şekilde düzenlenmesini sağlamak.
III  Müşteri temsilcilerinden gelen soruları karşılamak.
IV  Bilgi portalı kullanımını takip ederek, kullanımın artması ile ilgili gerekli çalışmaları gerçekleştirmek.
V   Bilgi portalı ve operasyonların varsa kullandığı diğer bilgi kaynakları arasındaki bilgi tutarlılığı açısından gerekli kontrolleri gerçekleştirmek ve sorun gördüğü alanlara müdahale ederek düzeltilmesini sağlamak.

Yukarıdakilerden hangileri bilgi yönetim ekibinin sorumlulukları arasında yer alır?


I-II-IV-V

I-II-III-IV-V

I-II-III-IV

I-II-III-V

II-III-IV-V


Yanıt Açıklaması:

Bilgi yönetim ekibinin sorumlulukları aşağıdaki gibidir;

  • Çağrı merkezi operasyonlarının kullandığı bilgi kaynaklarında yer alan bilginin güncel kalmasını sağlamak, buna yönelik gerektiğinde ilgili bölümlere alarm üretmek.
  • Yeni içeriklerin bilgi portalına aktarımını sağlayan aktarım sürecinin sağlıklı bir şekilde işlemesini ve içeriklerin eksiksiz ve müşteri temsilcilerinden mümkün olduğunca az soru alınmasını sağlayacak şekilde düzenlenmesini sağlamak.
  • Müşteri temsilcilerinden gelen soruları karşılamak.
  • Bilgi portalı kullanımını takip ederek, kullanımın artması ile ilgili gerekli çalışmaları gerçekleştirmek.
  • Bilgi portalı ve operasyonların varsa kullandığı diğer bilgi kaynakları arasındaki bilgi tutarlılığı açısından gerekli kontrolleri gerçekleştirmek ve sorun gördüğü alanlara müdahale ederek düzeltilmesini sağlamak.

 Doğru yanıt B seçeneğidir.

Yorumlar
  • 0 Yorum