Dijital İletişim ve Yeni Medya Deneme Sınavı Sorusu #992122

İşletme yöneticilerine ya da çalışanlara ait videoların, işletme ya da etkinlik tanıtımı amacıyla kullanılabilmesi, kurumlar açısından içerik toplulukları ya da medya paylaşım sitelerinin kullanım yerlerinden hangisi ile mümkündür?


Partiler

Basın toplantıları

Ürün ve hizmet sunumları

Röportajlar

Konferanslar


Yanıt Açıklaması:

Kurumlar açısından içerik toplulukları ya da medya paylaşım sitelerinin kullanım yerleri şöyledir (Tasner, 2010; 149):

Konferanslar: Online konferansa katılım gerçekleştirilebileceği gibi, geleneksel ortamlarda gerçekleştirilen konferanslardaki önemli konuşmalar video olarak medya paylaşım sitelerinde paylaşılabilir.

Ürün ve hizmet sunumları: Yeni ürün ve hizmetlerle ilgili olarak hazırlanan videolar online satış işlemleri ile birlikte kullanılabilir.

Partiler: İşletme kutlamalarının küresel çapta online olarak yapılmasına olanak tanır. Kutlama videoları, yine medya paylaşım siteleri aracılığı ile hedef kitle ile paylaşılabilir.

Röportajlar: İşletme yöneticileri ya da çalışanlara ait videolar, işletme ya da etkinlik tanıtımı amacıyla kullanılabilir.

Basın toplantıları: Gerçekleştirilen basın toplantılarının videolarının paylaşılması, özellikle medya çalışanlarının televizyon haberlerinde kullanabileceği malzemeyi sağlayacaktır.

Yorumlar
  • 0 Yorum