Halkla İlişkiler Kampanya Analizi Deneme Sınavı Sorusu #1125392

Paydaş analizi genel olarak beş aşamadan oluşmaktadır. Bu sıralama aşağıdaki seçeneklerden hangisinde doğru sıralanmıştır?


1- Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi 2-Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi, 3-Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi, 4- Paydaşların tanımlanması, , 5-Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir.

1-Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi, 2-Paydaşların tanımlanması, 3-Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi, 4-Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi, 5-Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir.

1- Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir 2-Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi, 3-Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi, 4-Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi, 5-Paydaşların tanımlanması,

1-Paydaşların tanımlanması, 2-Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi, 3-Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi, 4-Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi, 5-Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir.

1-Paydaşların tanımlanması, 2-Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir, 3-Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi, 4-Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi, 5- Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi


Yanıt Açıklaması:

 Paydaş analizi genel olarak beş aşamadan oluşmaktadır. Bunlar;

  • Paydaşların tanımlanması,
  • Paydaşların istek ve beklentilerinin incelenmesi,
  • Paydaşların şikâyetlerinin incelenmesi,
  • Paydaşların kuruma etkilerinin ve kurumdan etkilenme düzeylerinin incelenmesi,
  • Paydaşların gelecek projelerden olası etkilenme düzeylerinin incelenmesidir.
Yorumlar
  • 0 Yorum