Havacılık Güvenliği Deneme Sınavı Sorusu #1347465

Kara tarafındaki tesislerin güvenliğinin sağlanmasının zorlaşmasının hangi etkenlere bağlı olduğu aşağıdakilerden hangisinde en doğru şekilde verilmiştir?


Kara tarafına halkın girebiliyor olmasından dolayı bu bölgedeki tesislerin güvenliğinin sağlanması zorlaşmaktadır.

Güvenlikle ilgili önlemlerin bu alanda kısıtlı olmasından dolayı bu bölgedeki tesislerin güvenliğinin sağlanması zorlaşmaktadır.

Coğrafi yapısının farklılık göstermesi gibi nedenlerden dolayı bu bölgedeki tesislerin güvenliğinin sağlanması zorlaşmaktadır.

Güvenlikle ilgili önlemlerin bu alanda kısıtlı olması ve coğrafi yapısının farklılık göstermesi gibi nedenlerden dolayı bu bölgedeki tesislerin güvenliğinin sağlanması zorlaşmaktadır.

Kara tarafına halkın girebiliyor olması, güvenlikle ilgili önlemlerin bu alanda kısıtlı olması, coğrafi yapısının farklılık göstermesi gibi nedenlerden dolayı bu bölgedeki tesislerin güvenliğinin sağlanması zorlaşmaktadır.


Yanıt Açıklaması:

Kara tarafındaki tesislerin güvenliğinin sağlanmasının zorlaşmasındaki etkenler; Kara tarafına halkın girebiliyor olması, güvenlikle ilgili önlemlerin bu alanda kısıtlı olması, coğrafi yapısının farklılık göstermesidir. Doğru cevap E'dir.

Yorumlar
  • 0 Yorum