Kültürlerarası İletişim Deneme Sınavı Sorusu #82142

Aşağıdakilerden hangisi kültürlerarası iletişimin tanımıdır?


Aynı kültüre mensup erkekler arasında etkileşim ve anlam aktarımları, yabancının algılanması, açıklanması ve kültürel farklılıkların gözetilmesi gibi konuları inceleyen dipilinlerarası bir bilim dalıdır.
Aynı kültüre mensup kadınlar ve erkekler arasında etkileşim ve anlam aktarımları, yabancının algılanması, açıklanması ve kültürel farklılıkların gözetilmesi gibi konuları inceleyen dipilinlerarası bir bilim dalıdır.
Aynı kültüre mensup kadınlar arasında etkileşim ve anlam aktarımları, yabancının algılanması, açıklanması ve kültürel farklılıkların gözetilmesi gibi konuları inceleyen dipilinlerarası bir bilim dalıdır.
Aynı kültüre mensup insanlar arasında etkileşim ve anlam aktarımları, yabancının algılanması, açıklanması ve kültürel farklılıkların gözetilmesi gibi konuları inceleyen dipilinlerarası bir bilim dalıdır.
Farklı kültürlere mensup insanlar arasında etkileşim ve anlam aktarımları, yabancının algılanması, açıklanması ve kültürel farklılıkların gözetilmesi gibi konuları inceleyen dipilinlerarası bir bilim dalıdır.

Yorumlar
  • 0 Yorum