Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımları Deneme Sınavı Sorusu #1230742

I.  Kurumsal kaynak planlaması 3 çözümlerinin en temel özelliği tamamen internet tabanlı olmasıdır.

II. Üç kavram Kurumsal kaynak planlaması 3’ü Kurumsal Kaynak Planlaması 2’den ayırıyor: bütünleşik fonksiyonellik, müşteri odaklılık ve kurumlar ve bireyler arası
iş birliği ve etkileşim.

III. işletmelerin yenilikçi ve interaktif özelliklerini geliştirerek daha iyi ürün ve hizmetleri pazara sunamamaları noktası eleştirilen tek noktadır. 

Kurumsal kaynak planlaması 3 ile ilgili yukarıdakilerden hangileri doğrudur?


I ve III

I ve II

II ve III

Yalnız III

Yalnız II


Yanıt Açıklaması:

KURUMSAL KAYNAK PLANLAMASI 3
Kurumsal Kaynak Planlaması 3 yazılımı kurumsal yazılımlarda son nokta olarak adlandırılmaktadır. Üç kavram Kurumsal kaynak planlaması 3’ü Kurumsal Kaynak Planlaması 2’den ayırıyor: bütünleşik fonksiyonellik, müşteri odaklılık ve kurumlar ve bireyler arası iş birliği ve etkileşim. İşletmenin tüm süreçlerini kapsayan, tüm bölümlerin, birimlerin, fonksiyonların ve işlevlerin ihtiyaçlarını karşılayan, daha müşteri odaklı değer üretimine yönelik fonksiyonlar içeren Kurumsal kaynak planlaması 3 çözümlerinin en temel özelliği tamamen internet tabanlı olmasıdır. İnternet tabanlı olma özelliği Kurumsal Kaynak Planlaması 3 yazılımının müşterilere, tedarikçiler ve diğer işletmelerle ile iş birliği yapma, iletişim kurma imkânı sunmaktadır. Bu sayede işletme daha geniş bir pazara ulaşır, müşteri ile doğrudan etkileşime girme yerine satış gücünü yönetme kolay hâle gelmiştir. Kurumsal Kaynak Planlaması 3 yazılımı, internet tabanlı altyapısı sayesinde doğrudan Kurumsal Kaynak Planlaması üzerinden yönetilen B2B, B2C fonksiyonlarını, sosyal medya entegrasyonunu, video konferans, online mesaj, e-mail, forum, anket yönetimi gibi doğrudan iletişim araçlarını da kullanmaktadır. Bu sayede işletmeler artık yenilikçi ve interaktif özelliklerini geliştirerek daha iyi ürün ve hizmetleri pazara sunacaklardır.

Yorumlar
  • 0 Yorum