Kurumsal Kaynak Planlaması Yazılımları Deneme Sınavı Sorusu #1230212

Müşteri ilişkileri yönetiminin üç fazından biri olan "değerini yükseltmek" ile ilgili aşağıdakilerden hangisi doğrudur?


Müşteriler tarafından algılanan değer, “onların şirketi” olmak yoluyla kişiselleştirilmiş bir ödüllendirmenin olmasıdır.

Bu müşteri ilişkileri yönetimi fonksiyonlarının amacı, müşterinin, seçkin bir şirket tarafından sunulan üstün ürünlerin değerini anlamasına yardımcı olmaktır.

Müşteri ilişkileri yönetimi satış gücü otomasyonu ve doğrudan pazarlama ve ifa araçları, şirketlerin ek hizmetler satmasına ve daha yüksek fiyatlı ürünler satmasına yardım eder, böylelikle, bu işletmeye kârlılık olarak geri döner.

Bir işletme, üstün bir bağlantı yönetim işi, satış tahmini, satış, doğrudan pazarlama ve yerine getirme yaparak yeni müşteriler edinmesine yardım etmek için, müşteri ilişkileri yönetimi yazılım araçları ve veri tabanlarına dayanır.

Müşteri ilişkileri yönetimi analitik yazılım ve veri tabanları, şirketin, hedef pazarlama ve ilişkisel pazarlama programları aracılığıyla işlerini genişletmesi ve hatırda tutmasını sağlamak için en kârlı ve sadık müşterilerini belirlemeye ve ödüllendirmeye yardım eder.


Yanıt Açıklaması:

Değerini yükseltmek. Web uyumlu müşteri ilişkileri yönetimi hesap yönetimi, müşteri hizmeti ve destek araçları, üstün bir hizmet desteği aldıkları, satış yanıt ağ takımı ve hizmet uzmanları ve ticari ortaklar aracılığıyla, müşterinin mutluluğunu devam ettirmesine yardımcı olur. Ve müşteri ilişkileri yönetimi satış gücü otomasyonu ve doğrudan pazarlama ve ifa araçları, şirketlerin ek hizmetler satmasına ve daha yüksek fiyatlı ürünler satmasına yardım eder, böylelikle, bu işletmeye kârlılık olarak geri döner. Müşterilerce algılanan değer, cazip fiyatlarda süpermarketleri elverişli kılar.

Yorumlar
  • 0 Yorum