Lojistik İlkeleri Deneme Sınavı Sorusu #1268014

Dördüncü parti lojistik işletmeleri hangi hizmetleri sunabilmektedir?

I. Taşıma hizmetlerinin yanı sıra dağıtım ve depolama gibi diğer lojistik faaliyetlerini de bütünleştirilmiş bir şekilde yapabilmektedirler.

II. Lojistik alanındaki değişimlerle birlikte oraganizasyonel konulardaki gelişmeleri de birleştirerek işletmeye sunabilirler.

III. Dördüncü parti lojistik işletmeleri, müşterilerinin işlerini kısa bir süre içinde öğrenerek müşterileri için daha iyi lojistik çözümler üretirler.

IV. Dördüncü parti lojistik işletmeleri sahip oldukları güçlü teknolojik altyapılarıyla başarılı tedarik zinciri uygulamasını meydana getirirler.


I-II-III-IV

II-III-IV

I-II-IV

I-III-IV

I-II-III


Yanıt Açıklaması:

Dördüncü parti lojistik işletmeleri izleyen hizmetleri sunabilmektedir: • Taşıma hizmetlerinin yanı sıra dağıtım ve depolama gibi diğer lojistik faaliyetlerini de bütünleştirilmiş bir şekilde yapabilmektedirler. • Lojistik alanındaki değişimlerle birlikte oraganizasyonel konulardaki gelişmeleri de birleştirerek işletmeye sunabilirler. • Dördüncü parti lojistik işletmeleri, müşterilerinin işlerini kısa bir süre içinde öğrenerek müşterileri için daha iyi lojistik çözümler üretirler. • Dördüncü parti lojistik işletmeleri sahip oldukları güçlü teknolojik altyapılarıyla ba- şarılı tedarik zinciri uygulamasını meydana getirirler.

Yorumlar
  • 0 Yorum