Öğrenme Yönetim Sistemleri Deneme Sınavı Sorusu #905198

Bir ÖYS’nin yönetimi için kurumunuzda bulunması gereken ekip üyelerinden hangisi ÖYS’yi denetlerken, ÖYS’nin kurs yapısı, sertifikasyon, uyumluluk ve kulla­nıcı raporları aracılığıyla örgütsel hedeflerle eşleşmesini sağlar?


Proje yöneticisi

Ar-Ge yöneticisi

Takım lideri

BT (Bilgi Teknolojileri) uzmanları

E-Öğrenme uzmanı


Yanıt Açıklaması:

Bir ÖYS’nin yönetimi için kurumunuzda bulunması gereken bazı ekip üyeleri aşağıda sıralanmıştır:

 Proje yöneticisi: Proje yöneticisi, tüm son başvuru tarihlerinin karşılanması için uygulama planındaki önemli kilometre taşlarını izlemektedir.

Takım lideri: Bu kişi, genel ÖYS uygulamasını tamamlamak için projede çalışacak olan ekibi yönetir ve ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmeye çalışır.

E-Öğrenme uzmanı: Eski eğitim platformunuz birçok öğretim araçları ve ders yazılımı içerir. E-öğrenme uzmanı, içeriğin yeni sisteme aktarılmasını veya geliştirilmesini denetler.

Ar-Ge yöneticisi: Bu kişi ÖYS’yi denetlerken, ÖYS’nin kurs yapısı, sertifikasyon, uyumluluk ve kulla­nıcı raporları aracılığıyla örgütsel hedeflerle eşleşmesini sağlar.

BT (Bilgi Teknolojileri) uzmanları: ÖYS uygulaması yüksek teknik uzmanlık gerektirdiğinden, BT uzmanları kurulum ve kuruluşunuzdaki diğer sistemler ile entegrasyon sürecini yönetir.

Yorumlar
  • 0 Yorum