Sosyal Hizmet Uygulaması 1 Deneme Sınavı Sorusu #1252584

Sosyal Hizmet Uygulaması I dersi kapsamında sosyal hizmet uygulamasına başlayan öğrencinin uygulama sürecinde sırasıyla yapması gerekenleri düşününce aşağıdakilerden hangisi doğru sıralanmış biçimi olacaktır?

I-Sosyal Hizmet uygulamasına başlayacak öğrenciler kuruluş danışmanlarıyla görüşerek uygulamayapılacak kuruluş hakkında bilgi alır.

II-Sosyal hizmet kuruluşlarında haftalık olarak hazırladıkları sosyal hizmet uygulaması raporlarını değerlendirilmesi için e-portfolyo sistemine yükler.

III-Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’nu uygulamaya başlayacağı Uygulama Kuruluşu Koordinatörüne ve Kuruluş Danışmanına onaylatır.

IV-Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’nu hazırlar.

V-Uygulama gününü ve saatini kuruluş danışmanı ile tespit eder.


I-II-III-IV-V

V-II-I-III-IV

I-V-IV-III-II

II-I-V-III-IV

IV-I-V-III-II


Yanıt Açıklaması:

Sosyal Hizmet Uygulaması I dersi kapsamında sosyal hizmet uygulamasına başlayan öğrencinin uygulama sürecinde sırasıyla şunları yapması gerekir:
• Sosyal Hizmet uygulamasına başlayacak öğrenciler kuruluş danışmanlarıyla görüşerek uygulamayapılacak kuruluş hakkında bilgi alır.
• Uygulama gününü ve saatini kuruluş danışmanı ile tespit eder.
• Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’nu hazırlar.
• Hazırladığı Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’nu uygulamaya başlayacağı Uygulama Kuruluşu Koordinatörüne ve Kuruluş Danışmanına onaylatır (ıslak imza ve mühür).
• Uygulama Kuruluşu Koordinatörüne ve Kuruluş Danışmanına onaylattığı Öğrenci Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’nu e-portfolyo sistemine yükler ve Sosyal hizmet kuruluşlarında haftalık olarak hazırladıkları sosyal hizmet uygulaması raporlarını değerlendirilmesi için e-portfolyo sistemine yükler.

Yorumlar
  • 0 Yorum