Sosyal Hizmet Uygulaması 1 Deneme Sınavı Sorusu #1278699

Sosyal Hizmet Uygulaması sürecinin temel bileşeni olan öğrencinin, uygulama yoluyla mesleğinin gerektirdiği yeterlikleri edinebilmesi için yerine getirmesi gereken bazı görev ve sorumluluklar vardır. Bu görev ve sorumluluklar ile ilgili aşağıda verilen ifadelerden hangisi doğrudur?


Öğrencinin hazırladığı ve Uygulama Kuruluşu Koordinatörü ile Kuruluş Da­nışmanına onaylattığı Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’ nu e-portolyo sistemine yüklemesi gerekir.

Öğ­renci uygulama gününü ve saatini tek başına sapta­maz. Bu işlemi açık öğretim fakültesi uygulama koordinatörü ile birlikte yapar.

Öğ­renciler sosyal hizmet kuruluşlarında aylık olarak hazırladıkları sosyal hizmet uygulaması raporlarını e-portfolyo sistemine belirtilen tarihe kadar yükler.

Sosyal Hizmet Uygulaması I Tamamlama Formu’nun onayı açısından Kuruluş Danışmanının imzası yeterli değildir mühür ve kaşe de gerekir.

Uygulama Kuruluşu Koordina­törü tarafından verilen onayın ıslak imzalı olması yeterlidir.


Yanıt Açıklaması:

Öğ­renci uygulama gününü ve saatini tek başına sapta­maz. Bu işlemi kuruluş danışmanı ile birlikte yapar. Öğrencinin hazırladığı ve Uygulama Kuruluşu Koordinatörü ile Kuruluş Da­nışmanına onaylattığı Sosyal Hizmet Uygulaması I Başlama Formu’ nu e-portolyo sistemine yüklemesi gerekir. Söz konusu formun e-portfolyo sistemine yüklenmesi ile birlikte öğrenci Sosyal Hizmet Uygu­laması I dersi kapsamında fiilen uygulamaya başla­dığını belgelemektedir. Öğ­renciler sosyal hizmet kuruluşlarında haftalık olarak hazırladıkları sosyal hizmet uygulaması raporlarını e-portfolyo sistemine belirtilen tarihe kadar yükler. Sosyal Hizmet Uygulaması I Tamamlama Formu’nun onayı açısından Kuruluş Danışmanının imzası yeterli iken Uygulama Kuruluşu Koordina­törü tarafından verilen onayın ıslak imzalı ve mü­hür/kaşeli olması zorunludur.

Yorumlar
  • 0 Yorum