Toplantı Ve Sunu Teknikleri Deneme Sınavı Sorusu #905166

Aşağudakilerden hangisi toplantı oturum başkanının sorumlulukları arasında yer almaz?


Toplantı gündemi aracılığı ile toplantı sürecinin yönetilmesi ve liderlik rolünü üstlenerek toplantının kolaylaştırılması. Tüm katılımcıların toplantıya eşit derecede katılım sergileyebilmesi için fırsatların verilmesini sağlayarak tartışmaları yönetmek ve rehberlik etmek.

Toplantı kapsamında açık bir iletişim beklentilerinin karşılanması, toplantı protokollerinin sağlanması, toplantı kaynaklarının ve donanımın, tüm toplantı takımının toplantı gününde ve zamanında toplantı meka^nında hazır bulunmasını sağlamak ve bu süreci yönetmek.

Takım üyeleri ya da toplantı katılımcılarını gündem maddeleri önerileri için davetetmek

Toplantı tartışmaları, beyin fırtınası oturumları ve mini workshoplar için fikir vestratejilerin desteklenmesi.

Toplantı amaçları, toplantı zamanı, meka^nın belirlenmesi, katılımcıların davetedilmesi, konuşmacı gibi özel konukların davet edilmesi ve gerekli ise konaklama ve yiyecek-içecek hizmetlerinin planlanması ve koordinasyonunun sağlanması.


Yanıt Açıklaması:

Toplantı Oturum Başkanının (Kolaylaştırıcının) Sorumlulukları

  • Toplantı amaçları, toplantı zamanı, meka^nın belirlenmesi, katılımcıların davetedilmesi, konuşmacı gibi özel konukların davet edilmesi ve gerekli ise konaklama ve yiyecek-içecek hizmetlerinin planlanması ve koordinasyonunun sağlanması,

  • Toplantı kapsamında açık bir iletişim beklentilerinin karşılanması, toplantı protokollerinin sağlanması, toplantı kaynaklarının ve donanımın, tüm toplantı takımının toplantı gününde ve zamanında toplantı meka^nında hazır bulunmasını sağlamak ve bu süreci yönetmek,

  • Toplantı gündemi aracılığı ile toplantı sürecinin yönetilmesi ve liderlik rolünü üstlenerek toplantının kolaylaştırılması. Tüm katılımcıların toplantıya eşit derecede katılım sergileyebilmesi için fırsatların verilmesini sağlayarak tartışmaları yönetmek ve rehberlik etmek.

  • Toplantı tartışmaları, beyin fırtınası oturumları ve mini workshoplar için fikir vestratejilerin desteklenmesi.

Yorumlar
  • 0 Yorum