Topluma Hizmet Eğitimi Deneme Sınavı Sorusu #703743

Aşağıdakilerden hangisi Anadolu üniversitesi kulübü olan Kentsel Gelişim Kulübünün belirlediği amaçlardan olabilir?


Öğrenciler, öğretim üyeleri ve yakın çevre halkı ile mizah ve hoşgörü kavramlarını karikatür sanatında birleştirerek çeşitli etkinlikler düzenlemek.

Şehrin kültür, tarih, ekonomi, edebiyat ve eğitimine kısaca şehre anlam katan her değerle çalışmak, onları geliştirmek ve tanıtmak.

Toplum bilincinin oluşturulmasına, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine, liderlik yeteneklilerin boş zamanlarının değerlendirilmesine hizmet etmek.

Yenilenebilir enerji kaynakları teknolojilerine ilgi duyan ve artan enerji sorununa alternatif çözümler geliştirmek isteyen Anadolu Üniversitesi öğrencilerini bir araya getirmek.

7’den 77’ye eğitim sorununun yaşandığı her alana, her bireye yardım etmek. Kulübün vizyonu, çağın gerektirdiği değişimi ve gelişimi takip edecek ve benimseyecek nitelikte öğrenci yetiştiren en iyi eğitim kurumlarından birisi olmaktır.


Yanıt Açıklaması:

Sırasıyla şıklarda; karikatür kulübü, kentsel gelişim kulübü, turizm ve gezi kulübü, yenilenebilir enerji kaynakları kulübü ve çağdaş eğitim kulübünün açıklamalarına yer verilmiştir.

Yorumlar
  • 0 Yorum