Web Tasarımı Satış ve Pazarlama Deneme Sınavı Sorusu #376300

Yeni nesil kitle iletişim araçlarından bilgisayarın, yaygın kullanılmaya başlamasının neticesi olarak kişisel ve kurumsal bloglar ortaya çıkmıştır Aşağıdakilerden hangisi bu ikisi arasındaki farklardan biri olamaz?


Kişisel bloglar sabit bilgisayarlar tarafından, kurumsal bloglar ise telefon ve tabletler üzerinden sitelere aktarılmaktadır.

 

Kurumsal bloglar şirket hedef kitlesi gözetilerek yazılırken kişisel bloglar keskin hatlarla belirlenmiş bir hedef kitle için yazmazlar

 

Kurumsal bloglar temaya sahiptir ve bunu korur, kişisel blogların konu yelpazesi dağınıktır

 

Kurumsal bloglar işletme sahipleri veya işletme çalışanlarınca yazılıyor olabilir, kişisel bloglar genç yaşlı her yaştan birey tarafından farklı amaçlarla yazılabilir.

Kurumsal bloglar kurumun prestij ve imajını gözetmek zorundadır, kişisel bloglar yazı diline özen göstermek zorunda değildir.


Yanıt Açıklaması:

Kurumsal ve kişisel bloglar arasındaki farklar seçeneklerde doğru şekilde sıralanmış ancak bu konuda kurumların internet bağlantısını sağlamak için kullandıkları bilgisayarın tür ve özelliğinin bloglar üzerinde doğrudan etkisi yoktur.

Yorumlar
  • 0 Yorum