Web Tasarımı Satış ve Pazarlama Deneme Sınavı Sorusu #376473

Aşağıdakilerden hangisi Tumblr in artıları arasında yeralmaz?


Fotoğraflar, video ve ses içeriğini göndermek için mükemmeldir. Sadece gönderinin türünü (fotoğraf, metin ya da her neyse) seçersiniz ve yüklersiniz.

 

Yüksek trafikli bloglar için belirli durumların haricinde, AdSense-tipi reklam çalıştıramazsınız.

 

Çok sosyaldir - Paylaşmaya (yeniden blogging yapmaya) ve insanların gönderilerini beğenmeye odaklanmış bir topluluktur ve Twitter ve Facebook’a linkler standarttır.

 

Kurmak ve yönetmek çok basittir.

Facebook haber yeminin (haber feed’in) aksine takip ettiğiniz son gönderileri kolayca görebileceğiniz bir Gösterge Tablosu (İngilizcesi dashboard) ile birlikte gelir.


Yanıt Açıklaması:

- Kurmak ve yönetmek çok basittir.

- Varsayılan temaların, seçtiğiniz renkler ile stili güzel ve basittir. Tumblr “Tema Bahçesi (İngilizcesi Theme Garden)”inde iyi bir yelpazede temalar vardır.

- Fotoğraflar, video ve ses içeriğini göndermek için mükemmeldir. Sadece gönderinin türünü (fotoğraf, metin ya da her neyse) seçersiniz ve yüklersiniz.

- Tumblelog’unuzda (Tumblr blogları olarak bilinir) rastladığınız Web sayfalarından alıntıları yakalamak ve paylaşmak kolaydır.

- Çoğu Tumblr temaları bir akıllı telefonda görüldüğünde otomatik olarak düzgün görüntülemek için tasarlanmıştır.

- Facebook haber yeminin (haber feed’in)aksine takip ettiğiniz son gönderileri kolayca görebileceğiniz bir Gösterge Tablosu (İngilizcesi dashboard) ile birlikte gelir.

- Örneğin WordPress’te oldukça ağır olan şeyin yanında hafif, orta ya da mikro blog olarak kullanılabilir.

- Çok sosyaldir - Paylaşmaya (yeniden blogging yapmaya) ve insanların gönderilerini beğenmeye odaklanmış bir topluluktur ve Twitter ve Facebook’a linkler standarttır.

Yorumlar
  • 0 Yorum