Web Tasarımı Satış ve Pazarlama Deneme Sınavı Sorusu #377594

Kurumsal online müşteri desteği verilirken, kurumca dikkat edilmesi gereken noktalar, aşağıdakilerden hangisi olabilir?


İşletmeden doğrudan dönüt almak online dönüt almaktan daha önemlidir. Bu nedenle online servislere ihtiyaç yoktur.

 

Nasıl çalıştığından ziyade ticari hedefleri ön planda tutan bir online destek sistemi tasarlanmalıdır.

 

Online destek veren ekipler bilgisayar sisteminin birbirine bağladığı, kurum içinde çok yaygın olan ve sürekli gelişerek büyüyen bir iletişim ağı şeklinde, aynı binanın içinde olarak çalışmalıdır.

 

Kurumsal Online Müşteri Desteği verildiği sırada dil ve içerik olarak belli bir seviyede profesyonel nezaket ve özen gerektirir.

Online servislerde çalışacak kişilerin, online yazılım ve program bilgisi gerektiren herkesçe kullanılamayan özel bir sisteme vakıf olması gereklidir.


Yanıt Açıklaması:

Online –Çevrim içi müşteri desteği kurumların bilgisayar sistemlerinin birbirine bağlı olduğu, dünya üzerinde çok yaygın olan ve sürekli gelişerek büyüyen bir iletişim ağı olarak çalışmaktadır.Çünkü günümüzde tüketici artık memnuniyeti kadar memnuniyetsizliğini de internet ve sosyal medya üzerinden ifade edebilir haldedir.Bu durum kurumların sosyal medya üzerinden ulaşılabilen şikayet kutuları veya online müşteri destek ortamlarını ihtiyaç haline getirmiştir. Kurumsal olumlu bir kimlik yaratma sürecinde online destek ekiplerinin yazım dili nezaketli, yaklaşımı profesyonel ve özenli olmalıdır.

Yorumlar
  • 0 Yorum