Yönetici Asistanlığı Deneme Sınavı Sorusu #843462

Aşağıdakilerden hangisi bir yönetici asistanının yeni bir yönetici ile çalışırken uyması gereken ilkelerden biri değildir?


Ona bildiklerinizi açıklamaya ve sorularını cevaplamaya istekli olduğunuzu göstermelisiniz.

Programlanmış olan toplantıların düzenli bir listesini vermeli, büro çevresindeki kişileri tanımasına yardımcı olmalısınız.

Olayların informal bir yoldan nasıl geliştiğini ve yöneticinizin amirlerinin tercihlerini bilmesini sağlamalısınız.

O, bir değişiklik önerene kadar işlerinizi aynen devam ettirmelisiniz.

O, değiştirmek istediği herhangi bir şey için, düşüncelerinizi sormadan yorum yapmalısınız.


Yanıt Açıklaması:

Yöneticiniz değiştiyse ve yeni yöneticiyle çalışma durumundaysanız, ona hangi yazının veya raporun neden hazırlanması gerektiğini açıklamaya istekli olmalısınız. Programlanmış olan toplantıların düzenli bir listesini vermeli, büro çevresindeki kişileri tanımasına yardımcı olmalısınız. Onu gerçekten kimlerin güçlü olduğu konusunda bilgilendirmelisiniz. Olayların informal bir yoldan nasıl geliştiğini ve yöneticinizin amirlerinin tercihlerini bilmesini sağlamalısınız ve o bir değişiklik önerene kadar işlerinizi aynen devam ettirmelisiniz. Ona bildiklerinizi açıklamaya ve sorularını cevaplamaya istekli olduğunuzu göstermelisiniz. Ancak o değiştirmek istediği herhangi bir şey için, düşüncelerinizi sorana kadar, yorum yapmaktan kaçınmalısınız. Doğru cevap E seçeneğidir.

Yorumlar
  • 0 Yorum